După ratarea contractului cu Wework, dezvoltatorul Forte Partners anunţă primul chiriaş în clădirea Millo Offices de lângă Calea Victoriei: Inulta , o companie care activează în comeniul corporate performance management

Autor: Bogdan Alecu 05.11.2021

Forte Partners a semnat pentru înch­i­rie­rea a unei suprafeţe de 900 mp în proiectul Millo Offices către compania Inulta fondată în România şi activă în domeniul CPM (corporate performance management).

Acesta este primul contract anunţat pentru Millo Offices de când cei de la WeWork au renunţat la contractul pentru întreaga clădire. Iniţial Forte Partners,  bătuse palma cu americanii de la WeWork, unul dintre cei mai mari operatori de spaţii de co-working pentru închirierea a circa 8.000 mp de birouri în viitorul proiect office Matei Millo de lângă Palatul Telefoanelor de pe Calea Victoriei, în vara anului 2019. Ulterior, pe fondul pierderilor, WeWork a renunţat la proiectul de a intra în România.

Pe str. Matei Millo din Capitală, Forte Partners a cumpărat anul trecut clădirea Tandem de la Telekom alături de un teren de lângă aceasta, pentru a construi acolo un nou proiect de birouri în care se va afla viitorul sediu central al companiei telecom.

Terenul măsoară 1.700 de metri pătraţi şi este situat între strada Matei Millo şi strada Ion Câmpineanu, lângă clădirea Tandem.