Emisiunea ZF Deschiderea de Astăzi. Trei acţiuni de la Bursă de avut în portofoliu la final de 2021. Radu Cojoc, Goldring: MedLife, BRK Financial Group şi Nuclearelectrica

Autor: Eduard Ivanovici 05.11.2021

Sfârşitul anului ar putea veni cu un set de reacţii pozitive pe Bursă, majoritatea companiilor prezente pe piaţa locală de capital putând să raporteze creşteri la T3/2021, fapt ce ar genera o serie de oportunităţi pentru investitorii activi la finele anului, consideră Radu Cojoc, broker al Goldring.

„Deşi s-a apreciat destul de mult, MedLife ar putea beneficia în continuare de această criză sanitară. Având în vedere că toate spitalele publice sunt arhipline, ei o să aibă şi o creştere a cererii pentru teste PCR, analize şi tratamente”, a spus Radu Cojoc în timpul ediţiei din 4 noiembrie a emisiunii ZF Deschiderea de Astăzi.

Acţiunile MedLife (simbol bursier M), integrator de servicii medicale private, s-au apreciat de la începutul anului cu peste 100%, pe fondul unor tranzacţii totale de peste 320 de milioane de lei, atingându-se astfel o capitalizare de 3 miliarde de lei. În aceeaşi perioadă, BET, indicele principal al Bursei de Valori Bucureşti, a înregistrat o creştere de circa 31%.