Proiect ZF/Vodafone. Femei în business. Fabiola Cazan, Vodafone România: Pun foarte mult accentul pe spiritul de comunicare când recrutez un angajat

Autor: Ramona Cornea 06.11.2021

Fabiola Cazan, senior manager, IT and program ma­nager în cadrul Voda­fone România, afirmă că pune foarte mult accentul pe spiritul de comunicare când recrutează un angajat nou. Ea s-a angajat în 1999, ime­diat după absolvirea fa­cul­tăţii, la com­pa­nia de telecomunicaţii Mo­bi­fon, devenită ulte­rior Vodafone România.

”Pun accent foarte mult pe spiritul de echipă, pe drive-ul pe care îl are pentru a învăţa, pentru a se integra şi pentru a lucra împreună cu echipa pe care o va găsi. Pun foarte mult accent pe spiritul acesta de comunicare. Evident că şi componenta tehnică este importantă, dar dacă este să le balansezi, aş spune că drive-ul de a învăţa şi de a se integra este mult mai mare decât componenta tehnică, care se poate dezvolta. Evident că depinde foarte mult şi de jobul pe care îl căutam, pentru că daca este un job foarte tehnic, atunci componenta tehnică este foarte importantă, dar dacă celelalte lipsesc cu desăvârşire, am avut candidaţi pe care i am refuzat din acest motiv, pentru că noi livrăm ca o echipă. Mai rar avem momente în care putem livra individual şi atunci este foarte important să putem împărţi importanţa, să putem livra împreună, să putem comunica şi sunt lucruri pe care le urmăresc în interviu”, a declarat Fabiola Cazan în cadrul emi­siunii Femei în business, realizată de ZF în parteneriat cu Vodafone.

Vodafone România a lansat pachetul comercial „Special Edition, Vodafone – Ziarul Financiar“, ce oferă companiilor mici şi mijlocii o soluţie completă de servicii de conectivitate, acces nelimitat la platforma ZF Corporate şi suport printr-un consultant Vodafone dedicat.

Acesta este un extras din interviul acordat de Fabiola Cazan în emisiunea Femei în business. Urmăriţi interviul integral aici.