(P) Arggo Infusions evenimentul Arggo Consulting despre digitalizarea proceselor de afaceri

Autor: Publicitate 09.11.2021

Arggo Consulting, companie specializată în furnizarea de servicii de consultanţă şi care oferă soluţii de software pentru companii din diverse industrii şi domenii, organizează în data de 17 noiembrie evenimentul Arggo Infusions. În cadrul acestuia vor fi punctate şi dezbătute subiecte de interes privind soluţiile software de business şi beneficiile noilor tehnologii care ajută companiile să fie înaintea competiţiei.

Gazda evenimentului online va fi Alexandru Radu, Head of Business Growth în cadrul Arggo Consulting, iar specialişti din domeniul tehnologiei îşi propun să aducă mai multă claritate asupra potenţialului extraordinar pe care îl au platformele low-code de Business Process Management (BPM) atât în afaceri, cât şi în viaţa de zi cu zi. Timeqode dezvoltată de echipa Arggo Consulting este o astfel de platformă care va fi prezentată în cadrul acestui eveniment, gândit să pună la dispoziţia mediului românesc de afaceri atât soluţii inovatoare pentru eficientizarea proceselor de lucru interne, cât şi o viziune actuală cu privire la impactul pe care digitalizarea îl are asupra mediului de afaceri.

Printre soluţiile deja dezvoltate de Arggo pe baza platformei Timeqode se regăsesc umătoarele:

Expense Management - este o aplicaţie uşor de utilizat, intuitivă, care simplifică întregul proces de creare şi aprobare a plăţilor în avans şi a rapoartelor de cheltuieli pentru orice companie, indiferent de dimensiunea sau activitatea sa.

Procurement - cu ajutorul acestei soluţii puteţi gestiona întregul proces de achiziţii interne al companiei şi fluxuri, cum ar fi: cererea de cumpărare, comanda de cumpărare, contracte sau primirea produselor.

Invoice Recognition - vă oferă toate instrumentele necesare pentru organizarea activităţii de aprobare a facturilor la plată, automatizând procesul de recunoaştere a datelor din facturi..

B2B Platforms - combină vânzările online sau fluxurile de servicii pentru clienţi cu programe de fidelizare, satisfăcând în acelaşi timp nevoia de transparenţă, calitate şi eficienţă a clienţilor business to business.

Mobile SFA – este o soluţie prin care puteţi oferi agenţilor dumneavoastră de vânzări toate informaţiile şi instrumentele necesare desfăşurării activităţii.

De asemenea, pe baza platformei Timeqode au fost dezoltate şi soluţii pentru diverse industrii:

Healthcare - o aplicaţie complet personalizabilă, care se adresează instituţiilor medicale (spitale, clinici stomatologice etc.) şi optimizată pentru navigaţie în sistemul de lucru unificat al tuturor departamentelor medicale printr-o interfaţă intuitivă şi uşor de utilizat.

Construction Sites – cu ajutorul acestei soluţii puteţi gestiona întreaga activitate a unuia sau mai multor şantiere de construcţii în ceea ce priveşte alocarea resurselor, comenzile de materiale, livrările şi consumurile, totul complet integrat cu sistemul ERP existent, oferind posibilitatea de a lucra de pe orice tip de dispozitiv, oricând şi de oriunde.

Banking - această soluţie poate fi implementată în domeniul bancar pentru o gamă largă de fluxuri de lucru, de la achiziţionarea clienţilor şi acordarea creditelor, până la analiza riscurilor, serviciul pentru clienţi şi ticketing.

Legal 365 - este o soluţie software completă şi flexibilă atât pentru avocaţi, cât şi pentru firmele de avocatură, fiind creată astfel încât orice avocat să poată gestiona dosarele clientului de la prima întâlnire, până la proces, timesheets şi facturare.

Pentru a înţelege şi a valorifica oportunităţile aduse de aceste tendinţe în tehnologie, companiile trebuie să-şi evalueze atent opţiunile, asimilând soluţiile potrivite propriilor procese, pentru a se adapta în era work-from-home. Compania Arggo Consulting are în portofoliu şi propune soluţii dezvoltate cu ajutorul platformei Timeqode, soluţii menite să crească productivitatea şi să minimizeze costurile, toate acestea fără a impacta procesele existente din cadrul companiilor sau tocmai pentru a le eficientiza. Cu ajutorul platformei, pe lângă soluţiile deja construite de noi, putem construi orice soluţie sau aplicaţie personalizată pe nevoile sau cerinţele oricărei companii. Pe lângă platforma Timeqode, cele mai noi tehnologii Microsoft cum ar fi sistemele ERP Dynamics 365, infrastructura cloud Azure sau Power BI ne ajută să putem oferi instrumentele necesare pentru ca orice afacere să-şi definească o strategie de business bazată pe digitalizare.”, a declarat Alexandru Radu, Head of Business Growth în cadrul Arggo Consulting.

Arggo Consulting este o companie ce activează de 7 ani în industria de IT şi consultanţă de business pe piaţa din România, iar printre clienţii companiei se află brand-uri precum: Aquila, Blue Air, Automobile Bavaria, Agrii, Qualitance, Băneasa Shopping City, KFC, Pizza Hut, Taco Bell, Baumit, Doctor Leahu, Secom, Libra Bank, Kruk, Klarwin, Kwizda Agro, Klass Wagen, Viarom, Titan Machinery şi multe altele.