Exclusiv ZF. Un nou hotel Double Tree by Hilton de 150 de camere va fi deschis la Braşov în 2023. Investiţia este de 21 mil. euro

Autor: Răzvan Botea 09.11.2021

Un nou hotel din lanţul hotelier Double Tree by Hilton va fi deschis în 2023 la Braşov, cu o capacitate de 150 de camere. Investiţia este în valoare de 21 de mil. de euro, a dezvăluit în premieră Mircea Drăghici, Managing Director, EST Hospitality Consulting, în cadrul proiectului editorial ZF Polii de Business ai României, realizat în parteneriat cu Bucharest Real Estate Club (BREC). EST Hospitality Consulting este companie de consultanţă, studii de piaţă şi fezabilitate pentru industria hotelieră.

„Avem în derulare mai multe proiecte, în Capitală şi în ţară. În Braşov tocmai am semnat primul proiect Hilton, vorbim de un proiect Double Tree by Hilton de 150 de camere care va fi chiar lângă AFI Braşov şi care va fi deschis în anul 2023, undeva în vară. Va avea săli de conferinţă, casino, sky bar, este vorba de clădirea turn, fostul sediul al BCR”, a spus Mihai Drăghici.

ZF în parteneriat cu BREC a organizat,marţi, evenimentul ZF Polii de Business ai României, o videoconferinţă care a adus la masa discuţiilor unii dintre cei mai importanţi investitori din zona de real estate din România. În cadrul dezbaterii jucători din piaţa de profil au vorbit despre planurile şi strategiile de investiţii, precum şi de noile zone „fierbinţi” din România.

Mihai Drăghici a dat detalii despre investiţia Double Tree by Hilton la Braşov: „Hotelul Double Tree by Hilton va avea o capacitate de 150 de camere, spre 160. Investiţia va fi de 20 mil. euro  – 21 mil. euro. Compania ceste compania care a şi cumpărat clădirea de la BCR şi o va transforma în hotel.”