OTP Bank România lansează campania Zero Friday 2021, prin care clienţii au parte de oferte cu zero costuri în perioada 12-26 noiembrie

Autor: Mircea Nica 12.11.2021

OTP Bank România lansează campania Zero Friday 2021, prin care atât persoanele fizice, cât şi antreprenorii beneficizaă, în perioada 12-26 noiembrie, de cele mai attractive avantaje, cu zero costuri pe întreaga durată de valabilitate a contractelor semnate în cadrul companiei, potrivit informaţiilor transmise de reprezentanţii băncii.

 “Peste 5.000 de clienţi au reacţionat la campania Zero Friday de anul trecut, iar ca raspuns la preferinţele lor pentru serviciile şi produsele OTP, le oferim anul acesta o campanie îmbunătăţită. Oferta de Black Friday de anul acesta este cea mai bună opţiune bancară din an şi raspunde angajamentului nostru de a oferi clienţilor servicii practice, rapide şi simplificate.”, a declarat Attila Kelemen, Directorul Direcţiei Marketing şi Comunicare OTP Bank România.

Astfel, în intervalul 12-26 noiembrie, clienţii noi OTP Bank pot beneficia de oferta de Black Friday prin care pot obţine pachete de cont curent şi carduri de credit cu zero costuri pentru viaţă. Suplimentar, companiile pot accesa prin intermediul OTP Leasing, parte a Grupului OTP, oferta online pentru achiziţia de maşini noi şi second-hand cu costuri promoţionale.