Lanţul Bacolux care deţine două hoteluri în Băile Herculane a renovat cinci etaje din hotel Diana şi reclasifică cu 6 mil. euro un hotel achiziţionat în Eforie Nord. Gradul mediu de ocupare a fost în creştere cu 11% în medie faţă de anul anterior

Autor: Mirabela Tiron 15.11.2021

Lanţul hotelier Bacolux, controlat de fraţii Marius şi Florin Băzăvan, din care fac parte hotelurile Diana şi Afro­dita din Băile Her­cu­lane, va des­chide în se­zonul de anul viitor hotelul Hefaistos din Eforie Nord, pe care îl reclasifică la patru stele.

„Cea mai mare investiţie în derulare în acest moment rămâne însă deschiderea hotelului Bacolux din Eforie Nord (fostul Hefaistos, preluat în 2019 de la Hefaistos CM-SA - n.red), programată pentru sezonul de vară 2022. Investiţia în Hefaistos s-a ridicat la peste 6  milioane euro până în acest moment, urmează să fie clasificate la 4 stele camerele“, a spus pentru ZF Laura Pătru, director de marketing al Bacolux.  Hotelul Hefaistos (2 stele), achiziţionat în 2019 de Bacolux, va avea 212 camere de patru stele, un restaurant cu peste 400 de locuri, lobby bar cu 50 de locuri, 3 săli de conferinţă, o piscină de agrement, piscină pentru copii, 2 terase, precum şi locuri de joacă pentru copii.