ING Tech, hub-ul de dezvoltare software al grupului ING, pregăteşte al doilea birou din România, la Cluj-Napoca, şi vrea să ajungă la 1500 de angajaţi la nivel naţional până la jumătatea anului viitor

Autor: Roxana Rosu 15.11.2021

Hub-ul de dezvoltare software al grupului ING se pregăteşte să intre pe piaţa de IT din nord-vestul ţării, urmând ca în perioada următoare să deschidă al doilea birou al companiei, în Cluj-Napoca.

ING Tech România are peste 1300 de angajaţi, cu planuri de a ajunge la 1500 de oameni până la jumătatea anului viitor, şi o cifră de afaceri de 68 de milioane de euro în 2020.

Centrul de dezvoltare software oferă peste 120 de servicii pentru 24 de entităţi ING.

Extinderea companiei cu un nou birou în Cluj urmăreşte atât planul de dezvoltare a companiei pe termen lung, cât şi nevoia de adaptare la modul de lucru hibrid pentru angajaţii din toată ţara. Noul birou din Cluj va funcţiona ca un centru al regiunii Nord-Vest şi va fi un punct de conexiune cu comunitatea IT din această zonă a ţării.

„În momentul acesta, dată fiind situaţia pandemică, sănătatea şi siguranţa angajaţilor reprezintă o prioritate pentru noi şi toţi angajaţii ING Tech România lucrează de acasă. Avem în plan să facem tranziţia către un mod de lucru hibrid – mod de lucru ce va fi definit împreună cu angajaţii - în momentul în care situaţia ne va permite acest lucru. Această direcţie se va aplica tuturor colegilor, inclusiv celor din Cluj şi din regiune, care vor avea la dispoziţie un birou fizic pentru a putea susţine în viitor noul mod de lucru hibrid”, declară Marian Ion, CEO ING Tech România.