Proiect ZF/Vodafone. Femei în business. Cristina Chiriac, preşedinte, CONAF: Planurile de viitor ale CONAF au două priorităţi: educaţia şi susţinerea tuturor femeilor care îşi doresc să intre în antreprenoriat

Autor: Ramona Cornea 13.11.2021

Planurile de viitor ale Con­fe­deraţiei Naţionale pentru Antre­prenoriat Feminin (CONAF).au două priorităţi:  educaţia şi susţinerea tuturor femeilor care îşi doresc să intre în antreprenoriat, afirmă Cristina Chiriac, preşedintele CONAF.

”Pentru 2022 avem două priorităţi: educaţia, pentru că de acolo porneşte absolut totul, ne-am implicat foarte multe începând din 2020 în acest segment, precum şi susţinerea tuturor femeilor care îşi doresc să intre în antreprenoriat că să –şi dezvolte o cariera. Mai presus de toate acestea ne dorim să avem reprezentativitate. Lucrul acesta presupune 7% din totalul angajaţilor, mai avem ceva de muncă, dar nu mă descurajez, suntem doar la nivel de existenţă de trei ani de zile. În consecinţă, sunt adepta lucrului făcut treptat, cu bune intenţii pentru că îmi doresc să fim un exemplu nu doar pentru România, dar şi pentru celelalte ţări membre ale Uniunii Europene”, a declarat Cristina Chiriac în cadrul emisiunii Femei în Business, realizată de ZF în parteneriat cu Vodafone.

Cristina Chiriac este doctor în econo­mie şi are o vastă expertiză în management, do­bân­dită atât în sectorul adminstrativ, cât şi în cel privat. Preşedintele CONAF este specializată în finanţe-bănci, burse de valori şi asigurări, este evaluator, consultant şi auditor financiar, practician în insolvenţă, mediator şi arbitru international în mediere.

Vodafone România a lansat pachetul comercial „Special Edition, Vodafone – Ziarul Financiar“, ce oferă companiilor mici şi mijlocii o soluţie completă de servicii de conectivitate, acces nelimitat la platforma ZF Corporate şi suport printr-un consultant Vodafone dedicat.

Acesta este un extras din interviul acordat de Cristina Chiriac în emisiunea Femei în business. Urmăriţi interviul integral aici.