Investiţie surpriză. Gigantul american din industria cosmetică Estee Lauder deschide un centru digital la Bucureşti. Pe „lista scurtă“ este proiectul Millo Offices din centrul Capitalei

Autor: Bogdan Alecu 16.11.2021

The Estée Lauder Companies (ELC) va deschide în perioada imediat următoare un centru digital în Bucureşti în condiţiile în care Grupul Estee Lauder mizează pe expansiunea departamentelor de IT.

Potrivit datelor din piaţă, Estée Lauder Companies analizează închirierea a 4.000 mp de birouri în proiectul Millo Offices dezvoltat de Forte Partners din zona Căii Victoriei.

În luna iunie a acestui an în cadrul unei ediţii speciale a ZF IT Generation, Jennifer Brant-Gargan, global vice president information technology and interim Bucharest Digital Technology Center lead for The Estée Lauder Companies, a spus că din perspectiva IT, pandemia a consolidat strategia pe care o are compania şi aproape a dublat numărul de angajaţi interni din departamentele de IT, iar în continuare au în plan înfiinţarea unui centru digital în Bucureşti.