Cine ridică proiectele celor mai activi dezvoltatori de locuinţe din Bucureşti şi împrejurimi? BTDConstruct & Ambient, firma de construcţii a familiei Dogaru, şi-a adjudecat cele mai multe ansambluri rezidenţiale

Autor: Alina-Elena Vasiliu 18.11.2021

BTDConstruct & Ambient a înregistrat în 2020 afaceri de 206 milioane de lei, în creştere cu 23% faţă de anul precedent Practic, în cinci ani, afacerile BTDConstruct & Ambient au crescut de peste zece ori, în condiţiile în care în 2015 compania raporta un business de 20 de milioane de lei.

BTDConstruct & Ambient, o companie deţinută de familia Dogaru, şi-a adjudecat unele dintre cele mai mari proiecte rezidenţiale din Bucureşti, dezvoltate în ultimii ani de investitori precum spaniolii de la Gran Via, israelienii de la Hagag, belgienii de la Liebrecht & wooD sau românii de la Impact, alături de antreprenorii Liviu şi Eugen Lepădatu.

Lucrând ca antreprenor general singur sau împreună cu alte companii, BTDConstruct & Ambient a devenit astfel un constructor cu vizibilitate pe scena rezidenţială din Capitală.