Accenture a depăşit pragul de 4.000 de angajaţi în România şi caută în continuare ingineri de software pentru echipele locale

Autor: Roxana Rosu 18.11.2021

Accenture, companie de servicii profesionale în domenii precum digital, cloud şi securitate, a depăşit pragul de 4.000 de angajaţi în România, unde este prezentă de 15 ani, cu operaţiuni în Bucureşti, Timişoara, Cluj Napoca, Târgu Mureş, Iaşi şi Braşov.

“De la deschiderea primului centru la Bucureşti, în urmă cu 15 ani, compania s-a aflat într-un proces intens de extindere. În acest an, am depăşit numărul de 4.000 de angajaţi care oferă sprijin clienţilor, la nivel local şi global, în procesul de transformare a business-urilor şi suntem în permanenţă în căutarea oamenilor potriviţi care să completeze echipele noastre de specialişti. Avem rezultate excelente în România şi suntem încântaţi să vedem un interes sporit din partea companiilor din toate sectoarele pentru a-şi transforma afacerile şi pentru a deveni atât companii digitale, cât şi sustenabile”, a declarat Gianrodolfo Tonielli, country managing director, Accenture România.

Compania derulează campanii de recrutare pe plan local, căutând ingineri de software cu accent pe Cloud, Securitate, SAP, Java, dar şi experţi IT în domeniul auto, feroviar, produse inteligente, robotică şi producţie. Posturi precum HR, Finance & Accounting, Sales & Customer Support Experts cu accent pe germană şi franceză (dar şi alte limbi străine) sunt disponibile pentru divizia Operaţiuni.