ZF 23 de ani. Adrian Sârbu, fondatorul Ziarului Financiar

Ziarul Financiar 19.11.2021

Suntem 3.255 de participanţi la acest eveniment. Vă mulţumesc cu recunoştinţa orbului care ştie din simţuri că nu este singur. Orbul care visează cu ochii deschişi, care merge pe sârmă de-o viaţă. Orbul care vede acolo unde alţii au sentimentul că nu este nimic.

Vă mulţumesc încă o dată.

Din fericire, suntem din ce în ce mai tineri, din ce în ce mai puţin obsedaţi de amintiri.

Nu o să vorbesc despre Ziarul Financiar pentru că nu îmi mai aparţine, el vă aparţine vouă şi echipei editoriale care îl face în fiecare zi. Câteodată mai sunt invitat acolo ca să mă cunoască cei noi.

O să vorbesc la persoana a doua singular: Faci parte dintr-o comunitate pe care ţi-ai dorit-o, de care te-ai legat şi în care te identifici. Crezi că totul este business în viaţa ta şi în curând o să descoperi că businessul este cea mai mare plăcere a vieţii tale. Pentru acest lucru trebuie să îţi faci puţin timp, să cauţi Aleph Business.

Aleph Business este o dezvoltare naturală a proiectului ZF. Este un proiect al anului 2021.

Aleph este viitoarea comunitate a omului smart, a omului care eşti, este un loc în care te vei simţi confortabil, fie că eşti în universul businessului, al ştirilor, entertainmentului, educaţiei ş.a.m.d. Este un loc în care sper să te regăsesc şi să te găsesc pentru următorii 23 de ani la puterea 23.

Aş fi foarte onorat şi recunoscător, cu aceeaşi recunoştinţă a orbului care simte că nu este singur, dacă vei fi cu mine, cu noi, dimineaţa cu ZF-ul, la prânz cu Aleph News, după-amiaza cu ZF şi Business Magazin, seara cu Aleph Business şi toată ziua cu conştiinţa că businessul e o plăcere, pentru că, de fapt, asta ne ţine în viaţă.

Ştim că nu suntem singuri, chiar dacă suntem reuniţi şi despărţiţi de acest Zoom.