ZF Digital Summit ‘21. Bruno Kovacic, CTO, Superbet: Am fi fericiţi să găsim mai multe startup-uri pe care să le cumpărăm. Sunt destul de puţine în spaţiul în care activăm. Originar din Croaţia, Kovacic a dezvoltat în perioada 2011-2019 startup-ul Axilis, un studio de dezvoltare software care s-a remarcat la nivel regional înainte de a fi achiziţionat de Superbet

Autor: Alex Ciutacu 19.11.2021

Compania Superbet este în căutare de startup-uri care pot contribui la ambiţia companiei de a deveni un jucător de tehnologie global în spaţiul de entertainment, jocuri şi pariuri, însă numărul proiectelor noi din această nişă de piaţă este unul destul de scăzut, a explicat Bruno Kovacic, chief technology officer, Superbet, în cadrul ZF Digital Summit ‘21.

„Am fi fericiţi să găsim mai multe startup-uri pe care să le cumpărăm pentru că startup-urile ating anumite borne mult mai rapid decât o poate face o companie mare. Pentru noi principala problemă este că numărul de startup-uri din spaţiul în care activăm este destul de redus, nu mulţi fondatori tineri încearcă să facă startup-uri în acest domeniu“.