ZF Cele mai dinamice companii din România. Ignite Logistic, o companie de transport din Sibiu fondată de doi tineri, în topul celor mai dinamice, cu afaceri mai mari cu 40%. "Am început prin a transporta pentru curieri colete între depozite, apoi am deschis hub-uri în Rotterdam, Istanbul, Bruges, Budapesta"

Autor: Mirabela Tiron 19.11.2021

Ignite Logistic, o companie din Sibiu fondată în 2014 de doi tineri antreprenori, Ioan Stroia şi Remus Deac, a finalizat anul trecut cu afaceri de 35,6 milioane de lei, în creştere cu 40% faţă de anul anterior, fiind a şasea cea mai dinamică firmă din transporturi, potrivit anuarului ZF Cele mai dinamice companii din România. De la transportul de colete între depozite pentru Cargus şi Sameday la transport de mărfuri pentru clienţi din auto, farma, FMCG, inclusiv pe rute externe, compania a ajuns să opereze în  şase ani la peste 100 de maşini şi 150 de angajaţi.

„Am început în 2014 cu şase maşini ca subcontractor  pentru Cargus, transportam co­lete între depozite, şi am crescut în fiecare an dat fiind că piaţa de curierat a crescut. Am avut parteneriate şi cu companii din alte sectoare precum farma şi bunuri de larg consum. Apoi am deschis mai multe hub-uri în afara ţării şi aşa ne-am asigurat creşterea“, a declarat pentru ZF Remus Deac, 36 de ani, din Sibiu, unul din fondatorii companiei.