Dacia a înregistrat 7.500 de comenzi pentru electrica Spring pe piaţa locală. Înmatriculările de maşini electrice şi hibride au atins pragul de 20,5% din totalul autoturismelor noi la nivelul lunii octombrie

Autor: Bogdan Alecu 22.11.2021

Renault Commercial Roumanie, divizia de retail a Grupului Renault pe piaţa locală, a înregistrat 7.500 de comenzi pentru Dacia Spring, primul model electric al constructorului local, maşină produsă în China de o terţă companie. La nivel european Dacia a înregistrat circa 40.000 de comenzi pentru Spring.

Dacia Spring este cel mai accesibil automobil electric de pe piaţa europeană, fiind cu aproape 10.000 de euro mai ieftin decât al doilea cel mai ieftin concurent.

„Cu aproape 40.000 de comenzi înregistrate în opt luni, Dacia Spring cunoaşte un excelent demaraj co­mercial. Ca soluţie de mobilitate elec­trică accesibilă tuturor, Spring atrage atât clienţi tradiţionali ai mărcii Dacia cât, mai ales, un număr foarte mare de clienţi noi. R-EVoluţia este aşadar în plină desfăşurare“, a spus Xavier Martinet, director de marketing şi de vânzări Dacia.