(P) ONG-uri şi instituţii locale pot aplica pentru fonduri de 100.000 de euro în competiţia Mega Image „Mega Proiecte de azi pentru mâine”

Autor: Publicitate 22.11.2021

 

În cadrul competiţiei naţionale Mega Proiecte de Azi pentru Mâine, lansată recent de Mega Image,

ONG-uri şi instituţii locale pot înscrie proiecte pentru comunităţile locale, care au ca scop principal găsirea şi implementarea celor mai bune soluţii pentru reducerea consumului de plastic şi a risipei alimentare.

Pot înscrie proiecte organizaţii si instituţii care au cel puţin un an de activitate şi gestionare de proiecte, au experienţă în domeniile propuse şi pot aduce schimbări importante în viaţa comunităţilor din care fac parte.

Dintre toate proiectele înscrise în competiţie, vor fi selectate 5 proiecte care vor primi câte o sponsorizare de până la 20.000 de euro, valoarea totală a fondurilor oferite de Mega Image în programul Mega Proiecte de Azi pentru Mâine fiind de 100.000 euro.

Proiectele trebuie să propună soluţii concrete, uşor de implementat în comunităţi, structurate şi cu obiective clare: să contribuie la dezvoltarea comunităţilor cărora li se adresează, să implice direct minim 30 de beneficiari, să dezvolte spiritul civic şi implicarea în comunitate, să fie sustenabile şi să poată continua şi după încheierea finanţării Mega Image.

Cele două teme ale competiţiei, reducerea consumului de plastic şi a risipei alimentare, fac parte din strategia de sustenabilitate în care Mega Image se implică activ în fiecare an.

Proiectele care aduc soluţii pentru reducerea consumului de plastic pot include direcţii precum:

Nu sunt incluse în program soluţiile sau programele bazate pe acţiuni de ecologizare (de strângere a deşeurilor din plastic din natură).

Proiectele care aduc soluţii pentru reducerea risipei alimentare pot include direcţii precum:

 

Cele două teme ale competiţiei, reducerea consumului de plastic şi a risipei alimentare, fac parte din strategia de sustenabilitate în care Mega Image se implică activ în fiecare an.

Organizaţiile neguvernamentale şi instituţiile publice interesate pot înscrie un proiect pana la 28 noiembrie (inclusiv). Mai multe informaţii despre condiţiile desfăşurării „Mega Proiecte de azi pentru mâine” si regulamentul competitiei pot fi vizualizate accesând mega-proiecte-comunitate.ro.