Start-up-ul local YEPP, care a dezvoltat o aplicaţie de pariuri sportive între prieteni - fără o componentă financiară, se listează pe SeedBlink pentru o finanţare de 250.000 de euro

Autor: Adrian Seceleanu 23.11.2021

Start-up-ul local YEPP, care a dezvoltat o aplicaţie de pariuri sportive "sociale", între prieteni, îşi propune să atragă investiţii de tip seed în valoare de peste 250.000 EUR prin intermediul platformei SeedBlink.

„YEPP îşi propune să revoluţioneze modul în care oamenii interacţionează cu evenimentele sportive, permiţându-le pasionaţilor de sport să plaseze pronosticuri pe rezultatele oricăror evenimente sportive şi să concureze astfel cu prietenii lor în mod simplu şi rapid, într-un mediu digital. Start-up-ul a fost dezvoltat în România şi lansat în 2021, în urma unei investiţii de 350.000 EUR din partea fondatorilor.“ Pariurile nu au şi o componentă financiară.

„Aplicaţia mobilă YEPP este compatibilă cu dispozitivele care rulează atât Android cât şi iOS, şi este deja disponibilă în 10 limbi diferite, în ţări din Europa, America de Nord şi Sud. Aplicaţia le permite utilizatorilor să plaseze pronosticuri sportive alături de prieteni şi să localizeze baruri cu specific sportiv, oferindu-le totodată şi o imagine de ansamblu a canalelor TV care transmit evenimente sportive. Astfel, utilizatorii YEPP pot beneficia de o experienţă socială interactivă şi personalizată intereselor lor”, conform companiei. Start-up-ul a obţinut şi o investiţie în valoare de 300.000 EUR din partea Spyglass Management, o companie privată de investiţii din Chicago (SUA).