Aegon România şi-a dublat numărul asigurărilor de a doua opinie medicală vândute prin brokeri

Autor: Mircea Nica 23.11.2021

Aegon România, companie de asigurări de viaţă, a înregistrat o dublare a numărului de poliţe de asigurare pentru a doua opinie medicală distribuite prin reţelele de borkeri, potrivit informaţiilor transmise de companie.

„Pentru noi, dezvoltarea parteneriatelor cu reţelele de brokeri este importantă. Brokerii au un rol extrem de important în comunitate, ei sunt foarte aproape de oameni, îi consiliază, îi pot ajuta şi le pot oferi soluţiile financiare potrivite. Prezenţa brokerilor pe întreg teritoriul României, indiferent că vorbim de zona urbană sau rurală, este esenţială pentru ca educaţia financiară şi informaţiile despre asigurări să fie cât mai aproape de orice român“, a transmis Sînziana Maioreanu, CEO al Aegon România.

Compania şi-a propus să continue campania de educaţie financiară a publicului din convingerea că asta va duce la creşterea pieţei locale a produselor de asigurare, care are potenţialul de a recupera decalajul faţă de ţările vecine. Potrivit unui sondaj realizat în rândul clienţilor Aegon România, 60% dintre românii care au achiziţionat produse de a doua opinie medicală în 2021 au fost motivaţi de nevoia de a fi siguri că diagnosticul sau tratamentul primite iniţial sunt corecte.