ZF 23 de ani. Ambiţii de extindere. Marian Şeitan, fondatorul Mediapost Hit Mail, controlat de o filială a Poştei Franceze: Ţările pe care le avem în vizor pentru viitoare extinderi sunt Ungaria, Moldova, Serbia, Macedonia de Nord, Ucraina

Autor: Mirabela Tiron 23.11.2021

Marian Şeitan, fondatorul şi directorul general al grupului Mediapost Hit Mail, controlat de o filială a Poştei Franceze:

„Ţările pe care le avem în vizor pentru viitoare extinderi sunt Ungaria, Moldova, Serbia, Macedonia de Nord, Ucraina. Nu avem un orizont de timp specific pentru extindere, deciziile noastre depind de conjunctura generală din ţările respective şi de perspectivele de aderare la Uniunea Europeana a ţărilor din listă care nu sunt membre ale UE.

Pentru noi, extinderea în Bulgaria în 2005 a fost o mişcare câştigătoare, pentru că am putut pune în practică cu succes know-how-ul acumulat în România şi am făcut-o într-un mod profitabil. În prezent, portofoliul nostru de servicii din Bulgaria este foarte asemănător cu cel din România, ceea ce ne creează un avantaj important în relaţia cu un client sau potenţial client care are aceleaşi necesităţi de business în ambele ţări”.