Compania de tehnologie şi consultanţă Softelligence caută să recruteze 100 de specialişti, în următoarele şase luni: „Echipa noastră se va mări considerabil în următoarea perioadă”

Autor: Alexandra Cepăreanu 24.11.2021

Softelligence, companie românească de tehnologie şi consultanţă înfiinţată în 2006 de Adrian Blidăruş, are în plan să mărească echipele de la Bucureşti şi Craiova cu 100 de experţi software specializaţi în .NET, Java şi tehnologii moderne de management de date, dar şi arhitecţi software, data scientists, leaderi de echipă şi manageri de proiect, în următoarele şase luni, au transmis printr-un comunicat reprezentanţii companiei. În prezent, în cadrul filialelor de pe plan local lucrează 250 de angajaţi.

„Am încheiat noi parteneriate şi am angajat constant din ce în ce mai mulţi experţi în România şi Marea Britanie. Estimările noastre pentru anul viitor indică o implicare tot mai mare a tehnologiei în transformarea marilor jucători internaţionali din domeniul bancar şi cel al asigurărilor, de aceea echipa noastră se va mări considerabil în următoarea perioadă”, a spus Adrian Blidăruş, CEO şi fondator al Softelligence.

El a adăugat că extinderea echipei face parte din planul de a crea şi dezvolta un hub est-european de excelenţă în consultanţă şi transformare digitală pentru companiile din domeniul serviciilor financiare, care să deservească clienţi din întreaga lume.

Softelligence deţine în total patru filiale, dintre care două în România - la Bucureşti şi Craiova, una în Marea Britanie şi, cea mai nouă, în Macedonia de Nord, deschisă în octombrie 2021, unde urmează să investească un milion de euro până la finalul anului 2023. Cifra de afaceri totală a companiei, în toate pieţele în care activează, s-a ridicat în 2020 la 11,4 milioane de euro, au mai transmis reprezentanţii companiei.