Europack Media, un producător de şerveţele umede din Constanţa, afaceri de 70 mil. lei, plus 83%, în topul celor mai dinamice firme din industrie. „Vindem şerveţele umede pe piaţa locală, dar şi în alte 48 de ţări.“ Europack Media deţine mai multe mărci de şerveţele umede, printre care şi brandul Doctor Wipe’s

Autor: Mirabela Tiron 25.11.2021

Europack Media, o com­panie din Constanţa ce produce şerveţele ume­de (pentru bebe­luşi, antibacteriene, pentru curăţenie), fondată în 2008, a finalizat anul trecut cu afaceri de 70 de milioane de lei, faţă de un nivel de 38,3 milioane de lei raportat în anul anterior, potrivit datelor publice.

Evoluţia cifrei de afaceri poziţionează compania în top 10 al celor mai dinamice firme din industrie, potrivit datelor din anuarul ZF Cele mai dinamice companii din România.

„Strategia pe care o avem ne-a făcut să creştem în fiecare an. Producem şerve­ţele umede pentru bebeluşi şi le vindem pe piaţa locală dar şi la export în 48 de ţări. Aproape 25% din producţie o vindem la export”, a declarat pentru ZF Ştefan Babă, administratorul companiei. El spune că şi piaţa pe care activează compania a crescut în fiecare an. Pe piaţa locală, Europack Mob vinde produse în marile lanţuri de magazine, precum Carrefour, Kaufland, Lidl, Auchan, Mega Image şi altele.