Elefant vinde bonduri de 17,5 mil. lei şi pregăteşte revenirea la Bursa de la Bucureşti. Finanţarea prin TradeVille este în lei, cu scadenţa pe cinci ani şi cu o dobândă de 9% pe an

Autor: Liviu Popescu 25.11.2021

Elefant Online, unul dintre cei mai mari retaileri online din România, a încheiat anticipat pe 23 noiembrie un plasament privat intermediat de TradeVille prin intermediul căruia a atras 17,5 milioane de lei de la investitori. 

Obligaţiunile cu simbolul ELF26 emise în cadrul plasamentului derulat în perioada 17-23 noiembrie sunt denominate în lei, au scadenţa la 5 ani şi o rată anuală fixă a cuponului de 9% stabilită de emitent, cupoanele urmând să fie plătite semestrial, potrivit unui anunţ al TradeVille. Următorul pas este listarea bondurilor pe sistemul multilateral de tranzacţionare. 

Valoarea nominală a unei obligaţiuni ELF26 este de 100 lei, iar subscrierea minimă în cadrul plasamentului a fost de 80.000 lei (800 de obligaţiuni). Majoritatea subscrierilor au fost efectuate pe platforma online de tranzacţionare TradeVille.