Emisiunea ZF Deschiderea de Astăzi. Cristian Logofătu, Bittnet: Ne dorim o tranzacţie în zona de securitate cibernetică. Vrem să terminăm 2022 cu firme în grup cu venituri în zona de 350-400 mil. leiCristian Logofătu, Bittnet: Ne dorim o tranzacţie în zona de securitate cibernetică. Vrem să terminăm 2022 cu firme în grup cu venituri în zona de 350-400 mil. lei

Autor: Eduard Ivanovici 25.11.2021

♦ Pentru finanţare, compania va derula o majorare de capital şi nu exclude o emisiune de obligaţiuni.

Bittnet (simbol bursier BNET), integrator local de soluţii IT&C şi furnizor de servicii de training în domeniul IT, are în vizor atingerea unui prag de 500 de milioane de lei (100 de milioane de euro) venituri până la finalul anului 2024, iar una dintre strategii este continuarea tranzacţiilor de tip M&A, a spus Cristian Logofătu, cofondator şi membru al Consiliului de Admi­nistraţie.

„Lucrăm la câteva tranzacţii şi ne dorim una în zona de securitate cibernetică astfel încât să putem construi un astfel de pol în cadrul serviciilor grupului şi, eventual, să continuăm printr-o listare independentă deoarece am văzut că piaţa apreciază acest tip de servicii. Ne uităm şi la tranzacţii semnificativ mai mari în zona de integrare, astfel încât să terminăm 2022 cu firme în grup în zona veniturilor de 350-400 de mil. lei“, reiese dintr-o declaraţie lansată de Cristian Logofătu în timpul emisiunii ZF Deschiderea de Astăzi din 24 noiembrie.

După ce profitul brut a ajuns în primele nouă luni ale anului la 10,8 milioane de lei, de 13 ori peste aceeaşi perioadă din 2020, Bittnet are în plan o majorare de capital social cu drepturi de referinţă pentru a finanţa viitoarele serii de investiţii.