Urmează videoconferinţa „Future of Work“, organizată de Deloitte şi ZF, joi, 25 noiembrie, ora 09.30. Cosmin Samoilă, CFO al One United Properties, şi Adrian Dumitriu, CFO al Chimcomplex, vor fi printre invitaţii care vor discuta despre evoluţia pieţei muncii

Autor: Ramona Cornea 25.11.2021

Cosmin Samoilă este un executiv cu mai mult de 17 ani de experienţă în diverse linii de afaceri, iar Adrian Dumitriu are o experienţă profesională de peste 15 ani ca director financiar pentru operaţiunile din România ale mai multor corporaţii internaţionale.

Deloitte România şi Ziarul Financiar organizează videoconferinţa „Future of Work“, parte din iniţiativa Deloitte CFO Program. Invitaţii evenimentului, CFO ai unora dintre cele mai importante companii din România, vor aborda aspecte legate de modul în care s-a schimbat munca în contextul avansului tehnologic şi al pandemiei de COVID-19.

Cosmin Samoilă, CFO al One United Properties, şi Adrian Dumitriu, CFO al Chimcomplex, vor fi printre invitaţii care vor discuta despre evoluţia pieţei muncii. Cosmin Samoilă, CFO al One United Properties, este un executiv cu mai mult de 17 ani de experienţă în diverse linii de afaceri şi regiuni.  Înainte de a se alătura companiei One United Properties, el a fost timp de 4 ani CFO al grupului Sixt România şi a lucrat timp de 10 ani la Adama Holding Group (parte a Grupului Immofinanz), unde, în calitate de head of controlling and managing director, a coordonat toate aspectele finan­ciare a peste 60 de active situate în România şi mai multe ţări din sud-estul Europei. Cosmin Samoilă a absolvit Aca­demia de Studii Economice, este expert contabil autorizat în România şi membru al ACCA.