Intesa Sanpaolo Bank lansează o ofertă dedicată pentru firmele care vor să achiziţioneze în leasing vehiculele electrice şi hybrid

Autor: Roxana Rosu 25.11.2021

Intesa Sanpaolo Bank, subsidiara din România a Grupului Intesa Sanpaolo, lansează o ofertă green de leasing financiar pentru firmele care doresc să cumpere vehicule electrice şi hybrid noi, producţie internă şi externă, achiziţionate de la furnizori autorizaţi (dealeri, producători, importatori).

Dobânda este diferenţiată în funcţie de segmentul de business, respectiv Euribor / Robor 3 luni + marja fixă 3% pentru IMM si Microintreprinderi, şi Euribor / Robor 3 luni + marja fixă 2% pentru Corporate.

”Considerăm că este esenţial să ne implicăm în susţinerea electro-mobilităţii clienţilor, venind cu soluţii de finanţare care să combată schimbările climatice, pentru că sprijinim modelele de business bazate pe respect pentru mediu şi acţionăm în mod sustenabil pentru viitor””, a declarat Bogdan Pătrănoiu, Director general adjunct şi Şeful Diviziei Corporate şi IMM.

Potrivit datelor de pe siteul băncii, avansul necesar pentru acest credit este de minim 10%, iar perioada de finanţare este de 1-5 ani pentru vehicule şi 1-6 ani pentru echipamente. 

Grupul Intesa Sanpaolo are aproximativ 14,7 milioane de clienţi în Italia, iar băncile subsidiare internaţionale deservesc 7,1 milioane de clienţi, cuprinzând banci care operează în sectorul bancar comercial în 12 ţări din Europa Centrală de Est şi din Orientul Mijlociu şi din Africa de Nord şi o reţea internaţională de specialişti în sprijinul clienţilor corporativi din 26 de ţări.