Asirom lansează un program de burse de studiu, în parteneriat cu Academia de Studii Economice din Bucureşti. Pentru studenţii cu cele mai bune rezultate în anul universitar 2021-2022, aceştia vor fi recompenseţI cu 3 burse de merit în valoare de 5.000 lei fiecare

Autor: Mircea Nica 25.11.2021

Asirom, companie de asigurări parte a grupului austriac Vienna Insurance Group (VIG) a lansat un program de burse de studiu, în parteneriat cu Academia de Studii Economice din Bucureşti, potrivit informaţiilor transmise de reprezentanţii Asirom.

“Tinerii sunt resursa cea mai valorousă a societăţii noastre, iar noi ne dorim să le fim alături şi să îi susţinem în parcursul lor educaţional,. Asirom a reprezentat o adevărată şcoală pentru industria asigurărilor din România, iar generaţiile care au pus bazele acestui domeniu şi-au început cariera în Asirom, tradiţie pe care ne dorim să o continuăm”, a declarant Cristian Ionescu, preşedinte al Directoratului Asirom.

Împreună cu Academia de Studii Economice din Bucureşti, prin Facultatea de Finanţe, Asigurări, Bănci şi Burse de Valori. Studenţii din cadrul Facultăţii de Finanţe, Asigurări, Bănci şi Burse de Valori cu cele mai bune rezultate în anul universitar 2021-2022, vor fi recompensaţi cu 3 burse de merit în valoare de 5.000 lei fiecare, pentru a-i susţine în parcursul lor educaţional şi a le răsplăti eforturile.