Proiect ZF/Vodafone. Femei în business. Natalia Chiriţescu,Director, Medium & Large Enterprises, Vodafone Business: România stă bine în ceea ce priveşte diversitatea de gen, vârstă

Autor: Ramona Cornea 28.11.2021

Natalia Chiriţescu,Director, Medium & Large Enterprises în cadrul Vodafone Business, afirmă că România stă bine în ceea ce priveşte diversitatea de gen şi de vârstă.

”Cred că vânzătorii cei mai buni sunt cei cărora le pasă. România, din punctul asta de vedere al echilibrului între doamne şi domni, este o ţară în care stăm bine din punctul ăsta de vedere, al diversităţii de gen, de vârstă. Suntem conştienţi că suntem diferiţi şi din faptul că venim împreună aşa diferiţi cum suntem devenim mai puternici pentru că fiecare dintre noi aduce puncte de vedere diferite, vede aspecte pe care cumva celalat poate le ignoră şi poate că într-un astfel de mediu divers, cu personalităţi diferite uneori conversaţiile pot fi mai dificile, soluţiile poate se contruiesc mai greu. Pe de altă parte, câştigăm enorm atunci când facem loc tuturor pentru că ceea ce putem construi împreună este de o calitate mai mare şi beneficiile depăşesc mult efortul pe care îl punem în a înţelege alte puncte de vedere”, a declarat Natalia Chiriţescu în cadrul emisiunii Femei în Business, realizată de ZF în parteneriat cu Vodafone.

Natalia Chiriţescu este absolventă a Facultăţii de Matematică şi Informatică din cadrul Universităţii din Bucureşti, iar în 2005 a absolvit şi cursurile programului de MBA al şcolii de afaceri franceze INSEAD. În prezent se ocupă de segmentul companiilor medii şi mari în cadrul Vodafone Business, unde este director al diviziei medium and large enterprises. De-a lungul carierei, ea a avut mai multe roluri în zonele de tehnologie, financiar, transformare strategică, vânzări de soluţii de comunicaţii şi tehnologie pentru clienţii globali sau strategici ai Vodafone.

Vodafone România a lansat pachetul comercial „Special Edition, Vodafone – Ziarul Financiar“, ce oferă companiilor mici şi mijlocii o soluţie completă de servicii de conectivitate, acces nelimitat la platforma ZF Corporate şi suport printr-un consultant Vodafone dedicat.

Acesta este un extras din interviul acordat de Natalia Chiriţescu în emisiunea Femei în business. Urmăriţi interviul integral aici.​