Hotelul Rina Sinaia, unul dintre cei mai mari jucători de pe Valea Prahovei, grad de ocupare mediu de 55% faţă de 40% anul trecut. „Avem deja rezervări pentru sezonul de schi, inclusiv pe ianuarie şi februarie.“

Autor: Mirabela Tiron 29.11.2021

Hotelul Rina Sinaia, una dintre cele mai mari unităţi din staţiunea montană, ampla­sat în apropierea parcului Dimitrie Ghica şi controlat de acţionari israelieni, a operat până în prezent la un grad de ocupare de 55%, faţă de 40% anul trecut.

„Până la final de an sper să ajungem la un grad de ocupare de 65%, iar anul viitor să revenim la nivelul normal de 70%. Am re­novat restaurantul şi zonele publice, sun­tem la 75% din investiţia pe care o deru­lăm“, a spus pentru ZF Oryah Ben Nissan, CEO al hotelului, care a preluat condu­ce­rea unităţii în august 2017. El a condus an­te­­rior hoteluri din Tel Aviv şi Ierusalim, ve­nind la Sinaia pentru a prelua manage­men­tul celor două unităţi hoteliere Rina Sinaia şi Rina Cerbul.

În prima parte a anului 2019, înainte de pan­demia COVID-19, s-a finalizat procesul de renovare a 100 de camere din cele 246 pe care le are hotelul Rina Sinaia. Ulterior a s-a finalizat şi renovarea spaţiilor publice, de la lobby la restaurant şi zona spa, care a fost extinsă.