(P) Selgros a donat peste 28.000 de porţii de mâncare caldă cadrelor medicale din prima linie

Autor: Publicitate 29.11.2021

29 noiembrie 2021 - Selgros Cash & Carry continuă să se implice în sprijinirea cadrelor medicale care se află în prima linie de luptă împotriva SARS-CoV-2, compania donând peste 28.000 de porţii de mâncare caldă celor care îngrijesc pacienţi COVID-19.

Peste 2.000 de porţii au ajuns zilnic în perioada 15 – 28 noiembrie în 20 spitale din ţară. Acţiunea s-a desfăşurat la nivel naţional, în toate oraşele în care există magazine Selgros. Printre beneficiari s-au numărat: Spitalul Municipal Aiud, Spitalul Judeţean de Urgenţe Bistriţa, Spitalul Clinic de Pneumoftiziologie Braşov, Spitalul Universitar Bucureşti, Spitalul Clinic de Boli Infecţioase Cluj-Napoca, Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă Sf. Spiridon Iaşi, Spitalul Clinic de Boli Infecţioase şi Pneumoftiziologie Victor Babeş Craiova.

Retailerul continuă astfel campania de responsabilitate socială „Din Pasiune pentru OAMENI”, din care a făcut parte recent şi evenimentul desfăşurat sub egida competiţiei Arena Bucătarilor în cadrul căruia Selgros a donat peste 2.000 de meniuri gătite de chefi de renume către persoane şi familii aflate în dificultate din judeţul Braşov. 

În prezent, ne luptăm cu cel mai dur val COVID de până acum, de aceea în această toamnă am extins campania noastră de responsabilitate socială la nivelul tuturor oraşelor în care suntem prezenţi. Ne exprimăm recunoştinţa faţă de cadrele medicale şi faţă de eforturile lor, mai ales având în vedere că sunt sub presiune de aproape doi ani. Selgros rămâne alături de comunităţile din care face parte şi suntem fericiţi să contribuim la a le face viaţa mai uşoară celor care luptă pentru viaţa semenilor noştri”, a declarat Robert Hellwagner, CEO Selgros România.

Meniurile zilnice oferite cadrelor medicale au fost pregătite la Pauza Mică.

Acţiunea a fost sprijinită de partenerii Selgros: Smithfield România, Clas Interprod, Sole Mizo România, AAylex Distribution şi Makedonia Food.

Campania „Din Pasiune pentru OAMENI”  a început în primăvara anului 2020, în cadrul acesteia Selgros donând 25.000 de porţii de mâncare pe lună cadrelor medicale şi a angajaţilor MAI din Bucureşti, Craiova, Timişoara, Baia Mare, Cluj-Napoca, Suceava şi Braşov.

Unul dintre cei mai importanţi jucători din retail, Selgros Cash & Carry se adresează atât profesioniştilor din HoReCa, cât şi revânzătorilor şi consumatorilor finali. Compania sărbătoreşte în acest an 20 de ani de prezenţă pe piaţa din România.

Peste 2,1 milioane de români - persoane fizice sau juridice - deţin un card activ Selgros, care le permite să beneficieze de o gamă largă de oferte speciale şi să aleagă din peste 50.000 de produse dedicate profesioniştilor şi pasionaţilor de bunătăţi. Clienţii noi persoane fizice pot obţine cardul Selgros pe loc, la Biroul de Informaţii Clienţi din fiecare magazin, doar în baza unui act de identitate.

***

Despre Selgros Cash & Carry România

Selgros Cash & Carry România este unul dintre cei mai importanţi jucători de pe piaţa de retail din România, cu o reţea naţională formată din 23 de magazine şi o platformă logistică. Misiunea Selgros este de a oferi, zilnic, o gamă variată de produse, garanţia prospeţimii şi a profesionalismului, la preţul corect. Compania are 4.500 de angajaţi la nivel naţional, fiind printre cei mai importanţi angajatori din domeniu.

Selgros Cash & Carry este o companie care face parte din grupul Transgourmet, controlat în întregime de Coop Elveţia, care deţine în prezent 91 de magazine (38 în Germania, 23 în România, 19 în Polonia şi 11 în Rusia). Pentru mai multe informaţii, puteţi accesa site-ul www.selgros.ro.