FAN Courier extinde operaţiunile de curierat în Republica Moldova, investiţia în dezvoltarea reţelei se ridică la 3 milioane de euro. „Am demarat înrolarea primilor clienţi. Lansarea FAN Moldova face parte din strategia de dezvoltare pe termen lung a FAN Courier în Europa“.

Autor: Mirabela Tiron 30.11.2021

FAN Courier, liderul pieţei locale de curierat, extinde operaţiunile în Republica Moldova, ca parte a strategiei de dezvoltare în Europa Centrală şi de Est, prin care oferă clienţilor acces la servicii  de curierat şi magazinelor online posibilitatea de a-şi extinde pieţele de livrare, potrivit oficialilor companiei.

„Lansarea FAN Moldova face parte din strategia de dezvoltare pe termen lung a FAN Courier în Europa. Republica Moldova este prima ţară din Europa de Est unde ne extindem cu operaţiuni proprii, alegând să operăm în mod direct de data aceasta, faţă de alte ţări unde operăm prin parteneri. În Moldova, suntem prima companie românească ce oferă servicii de curierat domestic, astfel că putem vorbi de un nou pionierat, de data aceasta extern, la 23 de ani de la fondarea FAN Courier“, a declarat Adrian Mihai, CEO al FAN Courier.