Schimbare în conducerea executivă a Chimcomplex Borzeşti, companie care a multiplicat de 11 ori banii investitorilor de la BVB anul acesta. CEO-ul Tivadar Runtag se retrage din funcţie, iar în locul său vine Victor Avram, actualul director de operaţiuni

Autor: Eduard Ivanovici 02.12.2021

Chimcomplex (simbol bursier CHOB), companie care deţine platformele Oltchim şi Borzeşti, a anunţat la Bursa de Valori Bucureşti că mandatul actualului director general, Tivadar Runtag, va expira odată cu data de 31 decembrie 2021.

Poziţia de director general va fi preluată, pentru un mandat de doi ani, începând cu 1 ianuarie 2022 de către Victor Avram, care ocupă în prezent funcţia de director de operaţiuni Chimcomplex Borzeşti.

Totodată, societatea l-a numit pe Dan Moldovan în funcţia de director comercial pentru un mandat de doi ani, începând cu 3 decembrie 2021. El urmează să aibă în subordine platformele industriale Chimcomplex Oneşti şi Chimcomplex Râmnicu Vâlcea.

Poziţia de director al departamentului de supply chain (logistică, transport, achiziţii) va fi ocupată odată cu data de 3 decembrie de Armand Spiru-Ciobescu, care va avea un mandat de doi ani.

Acţiunile CHOB au înregistrat o creştere de peste 1.000% de la începutul anului, la tranzacţii totale de aproximativ 22 de milioane de lei. Compania ajungea joi la ora 16:30 la o capitalizare de aproape 7 miliarde de lei, în creştere cu 17%. La începutul anului, valoarea de piaţă era de 574 de milioane de lei.