Fabrica de ambalaje Electric din Focşani şi-a dublat capacitatea de producţie, o investiţie de 2,5 milioane de euro. Compania are o fabrică în Focşani în care 150 de angajaţi operează peste 30 de linii de producţie

Autor: Mirabela Tiron 03.12.2021

Producătorul de ambalaje Electric din Focşani, deţinut de familia Buzăianu, va finaliza anul acesta cu afaceri de 10 mi­lioane de euro, nivel si­milar cu cel de anul trecut, dar du­blu fa­ţă de anul 2019.

„Am investit 2,5 mi­lioane de euro în dublarea capaci­tă­ţii de producţie pe toate tipurile de amba­la­je. Avem capacitatea de-a procesa 1.200 de tone de ambalaje din plastic pe lună, acum producem 650 de tone“, a spus pentru ZF Cosmin Buzăianu, acţionar al compa­niei Electric Srl. El este fiul soţilor Liliana şi Tonel Nicu Buzăianu, fondatorii acestui business.

Compania are o fabrică în Focşani în care 150 de angajaţi operează peste 30 de linii de producţie, în care realizează sticle, fla­coa­ne, capace, folie termocontractibilă, sacoşe, pungi sau saci din materiale biodegradabile, dar şi matriţe în oţel sau aluminiu, prototipuri 3D la dimensiuni reale sau scanări 3D.