Vodafone vine cu o ofertă nouă dedicată IMM-urilor

Autor: Alexandra Cepăreanu 03.12.2021

Vodafone Business, divizia de business a grupului Vodafone România, unul dintre cei mai mari jucători de pe piaţa locală de comunicaţii fixe şi mobile, a lansat noi oferte dedicate segmentului de companii mici şi mijlocii.

„Noile oferte vin să sprijine antreprenorii şi companiile mici şi mijlocii să se dezvolte şi să opereze cu succes într-o lume digitală. Credem în nevoia de a le facilita accesul la resurse şi informaţii relevante în ceea ce priveşte digitalizarea şi dezvoltarea propriului business, de a le oferi consiliere gratuită care să-i ajute în procesul de transformare digitală, precum şi soluţii şi oferte cu valoare reală pentru businessul lor”, a spus Mihnea Rădulescu, director Vodafone Business Unit, Vodafone România.

Astfel, clienţii Vodafone Business au acces la trei luni gratuite dacă achiziţionează soluţii digitale disponibile pe bază de abonament, precum soluţia de semnătură digitală, de facturare electronică, soluţia de securitate, de arhivare electronică sau cea de creare a unui site de prezentare şi magazin online.

De asemenea, clienţii au la dispoziţie oferte speciale la telefoane smart, împreună cu abonamentele de servicii mobile Red Infinity şi diverse echipamente, gadgeturi şi accesorii, precum monitoare, căşti wireless sau brăţări inteligente.