Compania de curierat Cargus a inaugurat nouă depozite în 2021: „Estimăm o creştere de 30% a volumelor anul viitor“. În 2022, compania de curierat plănuieşte să investească în relocarea a 10 depozite şi construirea a încă şase noi centre logistice

Autor: Miruna Diaconu 06.12.2021

Cargus, unul dintre cei mai mari jucători de pe piaţa de curierat locală, a inaugurat nouă depozite anul acesta, prin aceste investiţii, reprezentanţii companiei estimează o creştere de 30% a volumelor anul viitor, conform unui comunicat transmis de com­panie.

„Toate eforturile depuse pentru dezvoltarea capacităţii logistice şi pentru îmbunătăţirea experienţei clienţilor noştri ne permit să asigurăm cea mai bună rată de livrare de pe piaţa din România - 92% din totalul livrărilor ajung la destinatarii lor în ziua următoare preluării. Un bun exemplu al acestor eforturi este chiar depozitul nostru de la Braşov, unde Cargus a investit în jur de 2 mil. euro, din 2018 până în prezent, în dotarea cu echipamente specifice şi dezvoltarea acestui centru logistic. În plus, ne-am propus ca anul viitor să menţinem rata de livrare, în timp ce estimăm o creştere de 30% a volu­me­lor“, a declarat Jaroslaw Sliwa, CEO Cargus.