Cristi Moga preia poziţia de Head of Capital Markets la compania de consultanţă imobiliară Cushman & Wakefield Echinox

Autor: Roxana Rosu 07.12.2021

Cushman & Wakefield Echinox l-a numit pe Cristi Moga în poziţia de Head of Capital Markets, el urmând să coordoneze activitatea echipei de tranzacţii cu active imobiliare în scop investiţional.

Cristi MOga lucrează la Cushman & Wakefield Echinox din octombrie 2015, iar din anul 2018 a fost promovat ca Head of Research. În ultimii şase ani el a realizat peste 80 de studii, oferind soluţii pentru proiecte de dezvoltare şi de investiţii cu o valoare cumulată de peste 2 miliarde de euro.

„Sunt încântat că mi s-a încredinţat oportunitatea de a conduce departamentul de Capital Markets şi am încredere că experienţa ultimilor ani reprezintă o bază solidă pentru noul meu rol. Implicarea în proiecte variate şi complexe m-a ajutat să analizez şi să înteleg activele imobiliare din perspectiva tuturor părţilor implicate şi a întregului ciclu de dezvoltare, operare şi tranzacţionare.” , a spus Cristi Moga.

Înainte de Cushman & Wakefield Echinox, Cristi Moga a lucrat timp de aproape 10 ani ca jurnalist pentru Ziarul Financiar, unde a acoperit domeniul imobiliar şi piaţa avocaturii de business, realizând de-a lungul timpului peste 5.000 de articole.