ZF Live. Viorel Vasile, CEO şi fondator Safety Broker: Safety Broker pregăteşte un plan de achiziţie a unor jucători din piaţă după obţinerea aprobărilor Consiliului Concurenţei şi ASF privind vânzarea companiei către polonezii de la Unilink

Autori: Mircea Nica , Claudia Medrega 08.12.2021

Viorel Vasile, Safety Broker: Vom încerca să cumpărăm brokeri pe care să îi putem integra pentru a ajunge la o cotă de piaţă spre 20%. Ne va permite astfel o putere de negociere mai mare şi vom putea genera o piaţă mai mare jucătorilor străini care vor intra pe piaţă.

Safety Broker, liderul pieţei de brokeraj în asigurări, îşi pregă­teş­te o strategie de achiziţie a unor bro­keri din piaţă după ce va obţine apro­bările de la Consiliul Concu­renţei şi Autoritatea de Supra­veghere Finan­ciară (ASF) privind vân­zarea a 80% din acţiunile compa­niei către polo­nezii de la Unilink, în spatele cărora se află fondul de investiţii Enterprise Investors, a spus Viorel Vasile, CEO şi fondator Safety Broker, în cadrul emisiunii de business ZF Live.

„Eu sper că vom reuşi să conso­lidăm piaţa. Avem un plan pe care îl vom pune în aplicare după obţinerea aprobărilor şi vom încerca să facem o achi­ziţie sau două în piaţă. Vom în­cerca să cumpărăm brokeri pe care să îi putem integra pentru a ajunge la o cotă de piaţă undeva spre 20%. Ne va permite astfel o putere de nego­ciere mai mare şi vom putea genera o piaţă mai mare jucătorilor străini care vor intra“, a spus Viorel Vasile.