Binar Speed Exclusive, o firmă de transport mărfuri din Vălenii de Munte controlată de un antreprenor local, afaceri de 140 mil. lei şi 250 de angajaţi, în top zece cele mai dinamice

Autor: Mirabela Tiron 08.12.2021

♦ Compania este specializată în transportul de materiale de construcţii cu autobasculante şi materii prime pentru combinate.

Binar Speed Exclusive, o firmă din Vălenii din Munte (judeţul Prahova) care face transport de mărfuri cu autobasculante şi camioane cu prelată a finalizat anul trecut cu afaceri de 140 milioane de lei, în creştere cu circa 31% faţă de anul anterior, arată datele publice de la Ministerul de Finanţe.

Evoluţia cifrei de afaceri o plasează în top zece cele mai  dinamice firme de transport, potrivit datelor din anuarul Cele mai dinamice companii din România.

„Facem transport de măfuri cu auto­bascu­lante şi camioane cu prelate pe rute interne.  Transportăm  materiale de con­struc­ţii pentru şantiere, anul trecut au lucrat bine şantierele, de aici creşterea cu 30%. Mai transportăm materie primă pentru anumite combinate din ţară“, a spus pentru ZF Radu Florin Cheşculescu, proprietarul com­paniei. El a pus bazele firmei de transportat marfă în 2009, după cum precizează.