CEWE, o companie care oferă servicii foto şi care e prezentă în marile magazine, estimează afaceri de 4 mil. euro anul viitor, plus 10%. Printre reţelele partenere se numără Auchan, Altex şi Mediagalaxy, dm drogerie markt, Carrefour, Cora şi Kaufland

Autor: Cristina Roşca 08.12.2021

Compania CEWE din Germania, care a in­trat pe piaţa din România acum 15 ani şi care oferă diferite servicii fotografice, esti­mează pentru anul viitor afaceri de 4 mil. euro, cu peste 10% mai mari decât în 2021. Nemţii nu au local o entitate juridică, busi­nessul fiind ope­rat printr-o firmă din Un­garia, conform site-ului propriu. Astfel, nu exis­tă date publice privind cifra de afaceri din 2020, ci doar informaţiile comunicate de ofi­cialii companiei.

„Povestea CEWE în România a început acum 15 ani, moment în care fotografia în­sem­­na în cea mai mare parte filme analog, de­ve­lopări şi aparate foto pe film. De atunci, dez­­voltând relaţii de business solide cu toţi ma­rii retaileri din piaţă, am reuşit să aducem pia­­ţa de procesare foto la un cu totul alt ni­vel“, spune Marian Dinu, country manager la CEWE România.