Bucureştiul îşi pierde un simbol: Hotelul Intercontinental îşi schimbă numele în Grand Hotel Bucharest începând cu 1 ianuarie 2022, după încheierea contractului de management cu brandul internaţional

Autor: Miruna Diaconu 08.12.2021

Hotelul situat la kilometrul 0 al Capitalei urmează să treacă printr-un proces de renovare şi modernizare care va începe anul viitor şi va fi finalizat în 2024. Valoarea estimată a investiţiilor este de 21 mil. euro Reprezentanţii hotelului spun că nu exclud varianta de a colabora cu alte branduri hoteliere internaţionale, însă în prezent nu se află în discuţii cu un lanţ hotelier.

Hotelul Intercontinental, un simbol al Bucureştiului, îşi schimbă numele în Grand Hotel Bucharest începând cu data de 1 ianuarie 2022, după ce contractul dintre Compania Hotelieră InterContinental România S.A. şi IHG Hotel & Resorts, proprietarul mărcii InterContinental, se va încheia.

Ultimul contract, care a fost încheiat în 2006, între compania care administrează hotelul şi lanţul ce deţine brandul internaţional, a făcut trecerea de la contractul tip franciză la un contract de management cu grupul internaţional.