(P) Ce putem face pentru a reduce balonarea şi flatulenţa?

Autor: Publicitate 08.12.2021

Ce stim despre balonare?

Balonarea si flatulenta pot fi stanjenitoare si inconfortabile. Ele sunt cauzate de acumularea excesiva de gaze in tubul digestiv, adica in stomac sau in intestine.

Gazele intestinale sunt cauzate de regula de fermentarea in colon a alimentelor nedigerate. Se pot forma si in situatia in care sistemul digestiv nu incheie procesul de digerare a anumitor componente din alimente, precum glutenul sau zaharul din produsele lactate si din fructe.

Ce putem face pentru a reduce balonarea si flatulenta?

1. In primul rand este vorba de schimbarea alimentatiei si a stilului de viata:

2. In al doilea rand putem utiliza simeticona sau carbunele activ:

Astfel, simeticona si carbunele activ sunt 2 dintrele cele mai utilizate substante pentru reducerea balonarii, sigure si eficiente, fara reactii adverse.

Gama de produse KEBENE este singura gama completa antibalonare si antiflatulenta, care contine atat simetocina, cat si carbune activ.

Kebene Plus este prima combinatie din Romania care contine simeticona si carbune activ intr-un comprimat dublu stratificat, folosind tehnologia inovativa multi-layer, avand efect dublu antibalonare si antiflatulenta in doar 15 minute, fara efecte adverse observate pe termen mediu sau lung.

Indiferent de cauza care determina aparitia balonarii, gama Kebene poate fi utilizata in siguranta pentru a reduce disconfortul abdominal si a diminua durerea si crampele determinate de gazele in exces.