Casa de avocatură Clifford Chance Badea o cooptează pe Eleonora Udroiu pentru a coordona proiecte de dreptul concurenţei şi energie în cadrul practicii M&A condusă de Nadia Badea

Autor: Cristina Bellu 09.12.2021

Societatea de avocatură Clifford Chance Badea îşi extinde echipa prin cooptarea  Eleonorei Udroiu, avocat cu o experienţă de aproape 18 ani, care va coordona proiecte de dreptul concurenţei şi energie în cadrul practicii M&A condusă de Nadia Badea, partener.

Eleonora Udroiu, avocat cu o experienţă de aproape 18 ani, se alătură echipei Clifford Chance Badea, urmând să coordoneze proiecte de dreptul concurenţei şi energie în cadrul practicii M&A condusă de Nadia Badea, partener.

În cursul carierei sale, Eleonora Udroiu a fost implicată în dosare complexe de concentrări economice şi de investigaţii antitrust, atât la nivel naţional, cât şi european. Totodată, a asistat actori importanţi din industria energiei cu privire la aspecte cheie de reglementare sectorială  în domeniul energiei electrice şi cel al gazelor naturale.

„În ultima perioadă am fost implicaţi în multe mandate mari şi complexe de energie convenţională şi regenerabilă, precum şi de antitrust (investigaţii şi notificări de concentrări economice la autorităţile de concurenţă). Biroul de la Bucureşti este pe deplin integrat în reţeaua globală Clifford Chance, iar echipa noastră lucrează pe tranzacţii de anvergură, de cele mai multe ori cu implicaţii la nivel regional sau internaţional. În acest context, experienţa internaţională a avocaţilor noştri este importantă”, spune Nadia Badea.

Eleonora Udroiu a absolvit Facultatea de Drept din cadrul Universităţii Bucureşti şi Colegiul juridic franco-român de studii europene, în anul 2001. Ulterior, a urmat cursurile Şcolii Naţionale de Administraţie din Franţa - Strasbourg şi Paris. Este membră a Baroului Bucureşti din 2004.

„Mă bucur foarte mult să încep o nouă etapă profesională în cadrul unei firme atât de prestigioase, una dintre cele mai mari din lume. Este cu siguranţă o oportunitate de a fi implicată în proiecte interesante şi de anvergură, alături de o echipă foarte dinamică şi dedicată", spune Eleonora Udroiu.

Clifford Chance este prezentă în România din 2006 şi operează în prezent sub denumirea Clifford Chance Badea. Biroul din Bucureşti se implică în mod constant în tranzacţii complexe de împrumuturi sindicalizate, finanţări, restructurări, emisiuni de eurobonduri şi de acţiuni pe pieţe internaţionale de capital, instrumente financiare derivate, achiziţii de companii de către investitori strategici sau fonduri de private equity, proiecte de infrastructură şi autostrăzi, investiţii imobiliare, precum şi litigii şi arbitraje interne şi internaţionale.