Orange şi platforma sendSMS.ro lansează un proiect pilot prin care brandurile pot trimite clienţilor SMS-uri interactive, inclusiv cu foto, video şi audio

Autor: Roxana Rosu 09.12.2021

Orange România şi platforma SendSMS.ro au implementat un proiect pilot care permite brandurilor să trimită clienţilor SMS-uri interactive cu funcţionalităţi multimedia.

Serviciul Chat Messages utilizează standardul Rich Communication Services în SMS-uri, care, spre deosebire de alte tipuri de servicii de mesagerie, este preinstalat pe telefoanele cu sisteme de operare Android ale clienţilor. Astfel, poate genera un nivel mai mare de implicare a clienţilor în comunicarea cu brandurile.

Orange România este printre primii operatori de telecomunicaţii care au adus pe piaţa locală serviciul Chat Messages destinat, iniţial, clienţilor persoane fizice. 

“Lumea în care trăim astăzi este digitală şi mobilă, iar consumatorii folosesc în mod current simboluri grafice şi imagini în mesajele către prieteni ori familie. Companiile sunt interesate în aceeaşi măsura să urmeze acest trend în comunicarea directă cu clienţii şi să transforme SMS-urile tradiţionale în mesaje interactive şi captivante cu un plus de conţinut. Serviciul Chat Messages a fost creat pentru a oferi brandurilor din România un nivel sporit de performanţă în campaniile lor de digital marketing. Prin parteneriatul cu sendSMS.ro am reuşit să obţinem rezultate foarte bune, care ne demonstrează că serviciul va fi apreciat de companii.”, spune Dorin Odiaţiu, Public Affairs, Partnerships & Wholesale Director Orange România