Elon Musk se joacă iar cu focul: scrie pe Twitter că ar putea să îşi dea demisia de peste tot

Autor: Dorin Oancea 11.12.2021

Elon Musk, director la Tesla şi la SpaceX, Elon Musk, a anunţat într-un tweet că ar putea renunţa la locurile sale de muncă, fără a oferi detalii cu privire la poziţiile la care ar putea renunţa sau cât de serios este în legătură cu schimbarea, pentru a deveni influencer, scrie Wall Street Journal.

Musk a declarat pe Twitter: "Mă gândesc să renunţ la locurile mele de muncă şi să devin un influencer cu normă întreagă wdyt", folosind o abreviere pentru "ce credeţi?".

La începutul acestui an, Musk le-a spus analiştilor că se aşteaptă să fie CEO al Tesla timp de mai mulţi ani.

Musk nu a răspuns la o solicitare de comentarii cu privire la faptul dacă este serios în legătură cu o eventuală renunţare la funcţiile sale de conducere la Tesla sau Space Exploration Technologies Corp, aşa cum este cunoscută oficial SpaceX.

Acţiunile Tesla au scăzut cu peste 1% la începutul şedinţei de vineri.

Musk are reputaţia de a face declaraţii surprinzătoare pe Twitter, unde are peste 65 de milioane de urmăritori. Luna trecută, el a iniţiat un sondaj pe site-ul de microblogging, întrebând oamenii dacă ar trebui să vândă 10% din participaţiile sale la Tesla, sondaj pe care votanţii l-au susţinut.