Transportatorul de mărfuri Corlan Trans din Timişoara: Am investit într-un service auto, spălătorie şi staţie ITP. Compania a intrat în top ZF 20 cele mai dinamice firme de transport

Autor: Mirabela Tiron 13.12.2021

Corlan Trans din Timişoara, ce transportă mărfuri pentru sectorul auto dar şi mărfuri generale, controlată de antreprenori locali,  va finaliza anul acesta cu afaceri mai mari cu 30%, potrivit oficialilor companiei. Anul trecut compania a finalizat cu 30 de mil. lei afaceri, plus 24%, ceea ce o plasează în top 20 cele mai dinamice firme de transport, potrivit datelor ZF din anuarul Cele mai dinamice firme din România.

„Anul trecut am investit câteva sute de mii de euro în servicii auxiliare, precum service auto, verificare tahografe, spălătorie profesională, staţie ITP. Astfel am redus costurile cu aceste servicii. Am mărit flota la 50 de camioane“, a spus pentru ZF Cristian Ioan Corlan, administratorul şi unul din acţionarii companiei.

Bazele transportatorului Corlan Trans au fost puse în 2005 în Timişoara, compania a început să transporte cu un singur camion.

„Cel mai mult a crescut cererea pentru haine, pe care le aducem în România din Spania şi  Portugalia.Transportăm mărfuri generale dar şi pentru sectorul auto, segment ce aduce 70% din business“.