Compania Doru şi Florin, un transportator de marfă din Oradea, va depăşi pragul de 100 mil. lei afaceri. „Facem transport frigorific cu 150 de camioane pe rute externe“

Autor: Mirabela Tiron 14.12.2021

♦ Compania se află între primele 25 cele mai dinamice firme de transport.

Compania Doru şi Florin, un transportator de marfă din Oradea, controlat de antreprenori locali, va depăşi pragul de 100 de milioane de lei afaceri în acest an, potrivit oficialilor firmei. Anul trecut compania a finalizat cu afaceri de 97,8 milioane de lei, în creştere cu 16,2% faţă de anul anterior, ceea ce o plasează în top 25 cele mai dinamice firme de transport, potrivit datelor ZF din anuarul Cele mai dinamice firme din România.

„Transportăm mărfuri pe rute externe, Austria, Belgia, Spania, Portugalia, Franţa, import-export. Cel mai mult ne afec­tează că aceste ţări intră în carantină rând pe rând, pierdem timp mult. Funcţionăm la capacitate maximă, folosim toate ca­mioanele“, a spus pentru ZF Teodor Duma, fondatorul şi administratorul com­paniei de transport. El a pus bazele firmei în 2007, când a început să transporte mărfuri cu un camion. În prezent, transportatorul din Oradea a ajuns la 150 de camioane. Printre clienţii companiei se numără şi marile lanţuri de hipermarketuri Auchan şi Kaufland.

„Avem o flotă formată din 150 de camioane şi camioane frigorifice. Transportăm lapte, ouă, brânzeturi. Am mai comandat încă 10 camioane frigorifice, dar vin foarte greu“, a spus antreprenorul.