Promovare surpriză. Marius Popescu, fost CEO al NN România şi fost şef al NN Turcia, preia funcţia de director general al NN Japonia. Managerul în varstă de 45 de ani are aproximativ 20 ani experienţă în zona asigurărilor, pensiilor private şi a investiţiilor, dobândită atât în ţară, cât şi în străinătate

Autor: Liviu Popescu 14.12.2021

♦ Marius Popescu venea la conducerea NN Asigurări de Viaţă România (fosta ING Asigurări de Viaţă) în vara anului 2013.

Marius Popescu, director general al NN Asigurări de Viaţa România din 2013 şi până în primăvara anului 2017 când a preluat şefia operaţiunilor grupului olandez în Turcia, acolo unde a stat până în 2020, când a fost numit head of performance & analytics NN Group, va prelua de la 1 februarie 2021 şefia NN Japonia.

Frank Eijsink, în prezent CEO al NN Life Japonia, va fi numit director al operaţiunilor NN în Belgia de la 1 februarie 2022. Frank Eijsink îl va înlocui astfel pe Van Autreve, care a decis să se retragă din cadrul NN.

Businessul NN pe zona asi­­gu­ră­rilor de viaţă din Japonia a ajuns la finalul pri­me­lor şase luni din 2021 la 156 mil. euro, cu 13% mai mult faţă de perioada simi­lară a anului trecut.