Cristian Erbaşu, antreprenor din construcţii: Avem multe spitale în lucru acum şi vor mai urma şi altele. Sunt fonduri pentru spitale şi asta se vede

Autor: Alina-Elena Vasiliu 14.12.2021

Construcţii Erbaşu, compania deţinută de antre­pre­norul Cristian Erbaşu şi unul dintre cei mai mari cons­tructori români, are semnate contracte cu o valoare cu­mulată de 1 miliard de lei, cu finalizare în perioada următoare.

„Avem proiecte cu o valoare de 1 miliard de lei în următorii trei ani. Sunt contracte semnate, dar încă nu ştim în ce măsură vor fi realizate“, spune Cristian Erbaşu.

Compania are în prezent lucrări în derulare în peste 21 de judeţe din România şi este angrenată în mai multe investiţii aflate acum în stadiu de proiectare, ce ar urma să fie date în execuţie începând cu primăvara anului 2022.

„Avem multe spitale în lucru acum şi vor mai urma şi altele. Sunt fonduri pentru spitale şi asta se vede. Lucrăm la astfel de unităţi în Slobozia, Călăraşi, Tulcea, Timişoara, Pucioasa, precum şi la al doilea spital Provita din Bucureşti. De asemenea, este dinamică şi zona edilitară, deşi acolo sunt multe proiecte blocate şi neofertate.“