(P) De sărbători, cadourile pentru partenerii de afaceri le aduce FineStore.ro!

Autor: Publicitate 15.12.2021

La sfârşit de an, un gest de mulţumire pentru cei care au contribuit la succesul oricărui business face cât o mie de cuvinte. Cea mai potrivită alegere pe care o pot face cei care vor să-şi arate aprecierea faţă de partenerii de nădejde cu care au colaborat un an întreg şi alături de care vor realiza noi proiecte în 2022 o reprezintă coşurile cadou elegante şi sofisticate de la FineStore.ro!

Calitate, eleganţă şi livrare rapida

Specialiştii celui mai mare magazin online de băuturi alcoolice ştiu cât de importante sunt regulile de etichetă atunci când trimiţi un cadou corporate. De aceea, atunci când alegi un coş cadou de la FineStore.ro nu trebuie să-ţi faci nicio grijă în ceea ce priveşte calitatea produselor, ele fiind originale 100%, nici a modului de prezentare, care respectă toate etaloanele de eleganţă, şi nici în ceea ce priveşte livrarea. Transportul este gratuit pentru comenzile a căror valoare depăşeşte 199 de lei, iar acestea ajung la destinaţie, în mod normal, în una-două zile lucrătoare, exceptând perioadele aglomerate. Cei care au mai multe cadouri de trimis pot solicita livrarea coşurilor cadou la adrese multiple, după ce au ales, bineînteles, coşul potrivit pentru destinatar.

Pe FineStore.ro, peste 100 de modele de coşuri cadouri reprezintă sursa de inspiraţie pentru cei care anul acesta îşi asumă rolul de Moş Crăciun.

Oferta de sărbători a FineStore.ro în materie de coşuri cadou este extrem de variată, fie că vorbim despre coşuri cadou care conţin atât branduri romaneşti, cât şi din străinătate, ambalate cu mult bun gust şi conform tematicii.

Dacă preferi un design strălucitor pentru a marca în mod festiv sfârşitul unui an şi începutul altuia mai bun, coşul Royal Crown este alegerea potrivită. Şi nu doar datorită designului. Coşul îl invită practic pe cel care îl va primi la o incursiune printre gusturi, arome şi accesorii sofisticate. În acest cadou se regăsesc surprize fel si fel, printre care o sticlă de Blended Scotch Whisky Chivas Royal Salute 21 ani, un spumant imperial, deserturi rafinate, alături de un pahar special creat pentru a degusta whisky precum un adevărat connaisseur, dar şi instrumente de scris de lux, un difuzor aromatic premium pentru cameră sau cea mai aromată lumânare parfumată creată vreodată.

Senzaţii gustative cu totul speciale pot fi descoperite de un partener de business important alături de întreaga sa familie şi în coşul Blue Cristal. Cadoul conţine băuturi fine, precum şampania Louis Roederer Cristal, Blended Scotch Whisky Johnnie Walker Blue Label, alături de praline cremoase, panettone pufos, fursecuri, selecţie de trufe, dar si ceai aromat şi cafea cu gust intens.

Şi coşul cadou Celebris poate fi o alegere inspirată pentru un asociat de încredere, care va aprecia cu siguranţă gândurile tale bune, trimise alături de şampania Gosset Celebris Vintage 2007 Extra Brut, o cafea intens aromată, turtă dulce în ediţie limitată, două tipuri de ceai de o eleganţă gustativă impresionantă, tapas, panettone, praline sau terine.

De pe FineStore.ro poţi face alegeri inspirate şi pentru angajaţi, colaboratori, clienţi, dar si pentru cei dragi şi chiar pentru tine.

Ai la dispoziţie peste 3.000 de produse 100% originale, cu preţuri mici, potrivite oricăror preferinţe. Cel mai mare magazin online de băuturi alcoolice a adunat laolaltă branduri precum Gosset, Foss Marai, Dictador, Masi, Crystal Head, Clase Azul, Frapin, June, Mozart, G Vine, Macallan sau Diplomatico printre multe altele. Alegeri inspirate de sărbători!