(P) Revelion 2022 la JW Marriott Bucharest Grand Hotel. HERE WE GO AGAIN!

Autor: Publicitate 16.12.2021

Noaptea dintre ani se anunţă, şi de această dată, absolut strălucitoare! Trecerea în 2022 poartă însemnele unui spectacol magic în care setea pentru eleganţă şi apetitul pentru distracţie vor fi pe deplin satisfăcute la JW Marriott Bucharest Grand Hotel.

Pregăteşte-te pentru o noapte strălucitoare şi incitantă! Ridică paharul pentru 2022 şi începe minunata aventură a simţurilor pentru a sărbători noi începuturi. Vei fi purtat într-o călătorie superbă, bogată în delicii culinare, băuturi fascinante şi divertisment extraordinar în aşteptarea unui nou an minunat!

 

Bucură-te de varietatea extraordinară de opţiuni culinare şi de bauturile exclusiviste şi lasă-te purtat de ritmurile muzicii ale artiştilor precum Horia Brenciu & Academia de arte HB, Funky Band, The Marions şi Compania 7 în show-uri live şi pline de viaţă!

 

Meniul este atent selectionat şi preparat de către echipa de bucătari de la JW Marriott, şi conţine preparate tradiţionale, dar şi din bucătăria internaţională, precum şi staţii de gătit live. Oferta culinară diferă în funcţie de petrecerea aleasă, însă delicatesele precum vita Black Angus de America, Risotto-ul cu cremă de stridii şi caviar, Cotletul de miel de miel Noua Zeelandă sau Scoicile Saint-Jaques sunt doar câteva dintre preparatele care vor satisface, cu siguranţă, toate gusturile.


Lasă-te purtat de sezonul de iarnă spre momente de inocenţă, dragoste, distracţie, strălucire şi experienţe rafinate. Rezervă o noapte magică pentru 31 Decembrie şi începe Noul An simţindu-te fabulos!

Alege una dintre cele patru petreceri din cadrul hotelului şi bucură-te de o noapte cu adevărat specială, alături de cei dragi:
 

 

 

Recepţia va începe la ora 20.00 în lobby-ul hotelui, iar accesul la petrecererile de la primul etaj va fi posibilă începând cu ora 21.00.

Organizarea se va desfasura sub preventia raspandirii virusului COVID-19, la jumatate din capacitatea spatiilor, cu distantare fizica si participare doar in conditiile impuse de reglementarile in vigoare.

RĂSFĂŢUL PRIMEI DIMINEŢI

 

În prima zi din noul an, fă-ţi o plăcere şi răsfaţă-te într-una dintre cele mai spaţioase şi luxoase camere de hotel din oraş. Un nou început ar trebui să înceapă uşor, fără griji! Rezervă-ţi petrecerea pentru Revelion şi beneficiază de preţuri speciale pentru Camera Deluxe, cu mic-dejun inclus, pentru o dimineaţă perfectă.

 

Detalii & rezervări la Tel +4 0724 000 786 sau la revelion@marriott.com.

Află mai multe în broşura sezonului festiv:
Povesti de Iarna – JW Marriott Bucharest Grand Hotel RO

Festive Season 2021 – JW Marriott Bucharest Grand Hotel EN

 

Despre JW Marriott Bucharest Grand Hotel

Modelat de moştenirea dinamică a oraşului, JW Marriott Bucharest Grand Hotel îşi păstrează reputaţia de reper al luxului modern, din capitala plină de viaţă a României. Renumit pentru serviciile sale personalizate, diversele spaţii luxoase şi lobby-ul elegant, hotelul oferă un cadru special pentru reuniuni de familie şi călătorii inspirate. Situat într-o zonă de interes istoric şi naţional, acesta este singurul hotel de cinci stele din district şi se află în imediata apropiere a impunătorului Palat al Parlamentului şi a Catedralei Mântuirii Neamului. Cu 402 camere, 12 săli de conferinţă (cu o suprafaţă totală de aprox. 2.000 mp), 6 restaurante şi lounge-uri, centru de conferinţe, acces la galeria de lux pentru cumpărături, cazino, spa, fitness etc., JW Marriott este unul dintre cele mai generoase, elegante şi versatile hoteluri din Bucureşti. Fie că oaspeţii vin pentru cele mai spaţioase camere din oraş sau pentru prânz sau cină, toţi beneficiază de servicii impecabile.

Despre JW Marriott

JW Marriott face parte din portofoliul de brand-uri de lux al Marriott International şi este prezent în întreaga lume, în oraşe cheie şi destinaţii unice. Brandul se adresează călătorilor rafinaţi şi prezenţi, care caută filozofia brandului – The JW Treatment™ - potrivit căreia luxul autentic este creat de oameni care sunt pasionaţi de ceea ce fac. Experienţele create de aceştia îi ajută pe oaspeţi să fie pe deplin prezenţi, să creeze legături şi să-şi revitalizeze mintea, corpul şi spiritul. Inspirat de principiile de mindfulness, JW Marriott este un refugiu conceput pentru a permite oaspeţilor să se concentreze pe sentimentul de a fi întreg - prezent în minte, hrănit în corp şi revitalizat în spirit - prin programe şi oferte care îi încurajează să fie împreună, să acţioneze cu intenţie şi să experimenteze fiecare moment la maxim. Astăzi sunt peste 80 de hoteluri JW Marriott prezente în peste 25 de ţări.Vizitaţi JW Marriott online, şi pe Instagram sau Facebook. JW Marriott participă în programul Marriott Bonvoy™, noul nume al programului de loialitate care înlocuieste Marriott Rewards®, The Ritz-Carlton Rewards®, şi Starwood Preferred Guest®(SPG). Programul le oferă membrilor săi un portofoliu extraordinar de branduri, experienţe unice prin Marriott Bonvoy Moments şi beneficii de neegalat, inclusiv acumularea de puncte ce pot fi folosite la şederi gratuite. Pentru înrolarea gratuită sau mai multe informaţii despre program, vizitaţi MarriottBonvoy.marriott.com